ArboGA


Ga naar de inhoudsopgave

Introductie

ArboGA verricht diverse verzekeringsgeneeskundige expertises en keuringen.


- Verzekeringsgeneeskundige expertises bij arbeidsongeschiktheid, ongevallen en letsel
- Toestandsbepalingen
- KGO


Zonodig vragen wij met schriftelijke toestemming informatie behandelende artsen op.


Hier vindt u ons privacy reglement.

TAXIKEURING
Voor deze keuring is het volgende van belang.
De keuring vindt plaats obv de eisen van het CBR en bestaat uit vragen die de art u stelt nav het formulier dat u zelf van te voren hebt ingevuld.
Er volgt hierna een lichamelijk onderzoek dat in elk geval bestaat uit twee oogtesten (oogscherpte en gezichtsvelden) en een bloeddrukmeting. Verder onderzoek is op indicatie.

De keuring vindt plaats op de Oude Arnhemseweg 2 in Ede (‘De Zonnenberg’). Let op dat de routeplanner u niet naar de Oude Arnhemseweg in Lunteren stuurt.
Parkeren mag voor de deur op alle beschikbare plekken, onafhankelijk van de bordjes.

Neemt u de formulieren en wat urine in een potje (een klein beetje volstaat, het hoeft geen ochtendurine te zijn) mee.
Verder indien van toepassing een veraf-bril en medicatie (overzicht of doosjes).
Ook verzoeken wij u op de eerste pagina van het keuringsverslag uw naam, geboortedatum en bsn in te vullen en het bsn ook op de twee volgende pagina’s (m.i.v. het nieuwe formulier per juni 2018)

VERZEKERINGSGENEESKUNDIG ONDERZOEK
Een VGO vindt plaats op verzoek van een verzekeraar, advocaaat en/of belangenbehartiger. Het betreft een uitgebreid onderzoek dat wel zo'n twee uur kan duren. U krijgt van te voren uitleg over het proces. De rapportage bevat in beginsel alles wat in het gesprek en bij het lichamelijk onderzoek aan de orde is gekomen. Een VGO richt zich niet alleen op de kwaal waarmee u zich arbeidsongeschikt meldde, maar op alle relevante gezondeheidsaspecten die invloed hebben op uw belastbaarheid. Dit komt allemaal in de rapportage.
De rapportage gaat als deze door de verzekeraar is aangevraagd uiteindelijk naar een arts/medische dienst die voor de verzekeraar werkt en niet naar andere medewerkers van de verzekeraar. Advocaten mogen de rapportage ook inzien en uw eigen belangenbehartiger natuurlijk ook.

Home | Introductie | Portfolio | Contact | Partners | De naam ArboGA | Feedback en klachten | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu